Бюджет Львова отримав 121,5 млн від прозорих аукціонів

ЛМр
Фото з відкритих джерел

За останні роки Львів є лідером серед міст України із залучення коштів від малої приватизації у ProZorro. Продажі. Упродовж 2020 року в системі продано 63 об'єкти на суму 145,8 млн грн, з яких 121,5 млн грн отримало місто, а 24,3 млн грн — державний бюджет.

Про це повідомляють у пресслужбі ЛМР.

Як розповіла керівниця управління комунальної власності Львівської міської ради Інна Свистун, загалом із 2018 року у системі ProZorro. Продажі провели 172 аукціони на загальну суму 583 млн грн. У 2018 та 2019 роках Львів очолював рейтинг «топ-10 міст», які найактивніше використовували систему ProZorro. Продажі.

«Львів стабільно отримує перші позиції в рейтингу міст, які найактивніше використовують електронну систему ProZorro. Продажі. Ми докладаємо до цього максимум зусиль і постійно працюємо за кожним напрямом: мала приватизація, оренда, майно, тимчасові торгові споруди. Адже ми давно зорієнтовані на прозорий продаж майна, а значить, ефективний для нас, громадян міста, як власників такого майна. Аукціони дають змогу отримати максимальні надходження до бюджету, оскільки під час торгів значно зростає ціна об'єкту», - наголосила Інна Свистун, керівниця управління комунальної власності Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: