7 різдвяних фільмів про кохання для романтичних вечорів з другою половинкою

rizdvo_kino
Фото: Всвіті

Різдвяні свята – час вихідних, який можна провести з найріднішими й найближчими людьми. Та як створити таку романтичну атмосферу, щоб навіть не згадувати про смартфони та соцмережі?

Є простий спосіб! Приготуйте гарячі різдвяні напої, увімкніть гірлянди на ялинці й, звісно ж, оберіть фільм, який створить затишок поруч з коханою людиною.

Ділимось сьогодні добіркою різдвяних фільмів, у яких панують любов, тепло і дива. Закоханих вони перенесуть у світ романтики й дозволять заново закохатись один в одного. А тим, хто на Різдво залишився самотнім, атмосферні кінострічки допоможуть знову повірити у кохання.

Пара на свята (2020, Holidate)

Фільм про те, як люди зближуються і закохуються, самі цього не знаючи. Слоан — надзвичайно вродлива і розумна дівчина, однак через роботу у неї зовсім не вистачає часу на особисте життя. Та вона не сумує — їй стосунки абсолютно не потрібні.

Однак члени сім’ї Слоан так не вважають, тому постійно дістають її незручними питаннями про заміжжя. Дівчина випадково натрапляє на молодого хлопця – Джексона, у якого виникли такі ж проблеми. От вони й вирішили укласти договір, згідно з яким вони повинні разом з’являтись на усі сімейні свята у ролі пари. Але до чого може призвести ця брехня?

Щасливого Різдва (2019, Last Christmas)

Кінострічка розповідає, наскільки крихким є людське серце і як легко кохання може змінити життя. Кейт вже досить довго працює в крамниці різдвяних товарів. Проте вона ще ні разу не ставала працівником місяця, до того ж – постійно дратує власницю магазину. Дівчина просто пливе за течією, не хвилюючись про своє майбутнє. Вона зловживає алкоголем, давно віддалилась від батьків та інших людей.

Та дівчина не завжди була такою. Рік тому вона опинилась за крок від смерті, і це занадто сильно змінило її ставлення до життя. Здається, що Кейт повинна навпаки радіти життю і насолоджуватись кожним моментом, але це не так. Та, можливо, зустріч з милим хлопцем Томом зможе щось змінити?

Вам лист (1998, You’ve Got Mail)

Сюжет показує, наскільки тісний світ і що може трапитись з коханням на відстані. Кетлін і Джо листуються в Інтернеті. У обох вже є друга половинка, однак вони продовжують виливати свої емоції та переживання у листах. Кетлін отримала в спадок від матері маленьку дитячу книгарню, яка їй дуже подобається. В той самий час Джо є власником великої мережі книжкових супермаркетів, які загрожують Кейт розоренням.

Коли жінка дізналась, що Джо є її конкурентом, то зненавиділа його, але роман в Інтернеті продовжувався. Чим закінчиться ця історія: переможе кохання чи гроші?

Інтуїція (2001, Serendipity)

Джонатан під час підготовки до Різдва випадково зустрічає Сару. Виявилось, що вони придбали одну і ту ж пару рукавиць. Посеред нью-йоркського натовпу вони раптом зрозуміли, що їх надзвичайно притягує одне до одного. Та, на жаль, вони обоє вже мають постійних супутників.

Коли прийшов час прощатись Джонатан запропонував обмінятись номерами, але жінка не погодилась. Після цього вони вирішили перевірити долю. Сара написала свій мобільний в книзі, а Джонатан – на купюрі. Книгу віддали незнайомому чоловікові, а купюру розміняли. Чи зведе їх доля знову разом, попри всі перешкоди, які вони самі ж собі поставили?

Коли Гаррі зустрів Саллі (1989, When Harry Met Sally…)

Комедія про те, як звичайна дружба переростає у справжнє кохання. Саллі й Гаррі знайомі ще зі школи. Вони допомагали один одному впоратись зі всіма життєвими труднощами й, звісно, з пошуком другої половинки. Навіть коли їхні дороги розходяться, доля все одно їх зводить разом.

Лиш одне питання не дає спокою ні Гаррі, ні Саллі. Чи зможе їхня дружба стати чимось більшим? Чи існує справжня дружба між чоловіком та жінкою, чи ж зрештою все закінчується набагато ближчими стосунками? Відповіді на ці питання ви знайдете, переглянувши кінострічку.

Різдво в повітрі (2017, 12 Days)

Лідія – молода й цілеспрямована дівчина, яка весь свій вільний час проводить за роботою. Врешті-решт, доля зводить її з Робертом – вдівцем, яким самотужки виховує двох дітей. Чоловік є власником магазину іграшок, у якому під час свят розкупили майже усе. Тепер магазин потребує розширення, але для цього необхідно все обговорити зі спонсором. Лідія пропонує свою допомогу, а Роберт, хоч і не одразу, але погоджується. Чи зможе Роберт укласти потрібну угоду, а разом з тим знайти свою другу половинку?

Якраз під Різдво (2015, Just in Time for Christmas)

Ліндсі Роджерс – професор психології, яка потрапила у дуже складну ситуацію. З одного боку її коханий чоловік робить їй пропозицію руки й серця, а з іншого – з’являється можливість зробити блискучу кар’єру, про яку вона мріяла все життя. Опинившись між двох вогнів, жінка зрозуміла, що обравши щось одне, вона назавжди втратить інше. Якраз перед Різдвом вона зустрічає таємничого перевізника, який вирішує допомогти їй і переносить на 3 роки вперед. Що тепер обере жінка, побачивши власне майбутнє?

Ось така добірка кінострічок, щоб ви з вашою другою половинкою змогли відчути атмосферу Різдвяного дива, тепла та кохання й гарно провести час разом.

Джерело: Всвіті

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: