У Львові агресивний чоловік вкусив патрульного за ногу

ааа
Фото: патрульна поліція

Вчора, близько 11-ї години, патрульних викликали на вулицю Китайську. Заявницею була мати 27-річного чоловіка. З її слів, вона знайшла у сина наркотичні речовини.

Коли екіпаж приїхав на місце події, то побачив у кімнаті чоловіка безлад. Згорток з невідомою порошкоподібною речовиною білого кольору, ймовірно, наркотичного походження забрала його мама зі столу, повідомляють у поліції.

Львів'янина повідомили, що на місце події викличуть слідчих для вилучення цієї речовини. Раптом він почав агресивно поводитися, погрожувати поліцейським фізичною розправою та нецензурно висловлюватися. Чоловік встав у бойову стійку та рушив на поліцейських.

Нет описания фото.

Під час затримання порушник чинив активний опір, відбивався ногами, руками та головою. В один момент, затриманий вкусив патрульного за м'яз на нозі.У патрульного медики діагностували забій ноги та кусану рану стегна.

Чоловіка доставили у Личаківській відділ поліції. Йому загрожує відповідальність за ч.2 ст.345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) ККУ. Карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

На изображении может находиться: один или несколько человек

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: