За незаконну вирубку ялинок на Львівщині оштрафували майже 50 осіб

ялинки
Фото ілюстративне

Упродовж новорічно-різдвяних свят на Львівщині реалізували 5100 ялинок із державних лісгоспів. Під час рейдів лісівники та правоохоронці притягнули до адміністративної відповідальності 48 осіб, загальна сума штрафів - 60 тисяч гривень.

Про це повідомляють у прессдужбі Львівської ОДА.

«В охороні хвойних насаджень брали участь 60 рейдових бригад до складу яких входили 153 людини державної лісової охорони, 52 працівники поліції та 5 працівників Держекоінспекції. Загалом ялинкова кампанія на Львівщині пройшла організовано.

Вжитими заходами вдалось запобігти фактам масового незаконного вирубування новорічних ялинок та забезпечити наших мешканців новорічними красунями і тим самим принести їм радість свята та хороший настрій в Новому 2021 році», - зазначив керівник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства  Анатолій Дейнека.

За його словами, штраф за незаконно зрубану новорічну ялинку становить від 519 грн. (Постанова КМУ від 23.07.2008р. №665) та адміністративний штраф від 510 грн (стаття 65 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: