Андрій Садовий розповів про цьогорічне загальноміське освячення води на Водохреща

фото
Фото архівне

Під час ранкового ефірну на радіо «Люкс FM» міський голова Львова Андрій Садовий розповів, яка ситуація із поширенням коронавірусу в місті та як відбуватиметься цьогоріч загальноміське освячення води на Водохреща.

Про це повідомляють у пресслужбі ЛМР.

«Зараз ситуація із Covid-19 по місту достатньо рівна. Якщо дивитись на кількість людей, які госпіталізовані до наших комунальних лікарень, то станом на сьогоднішній ранок із запаленням легень перебуває 416 осіб, а у 305 з них виявлено коронавірус. Маючи резерв 1300 ліжок в медзакладах, львів'яни можуть себе почувати спокійно.

Щодо проведених ПЛР-тестів, то їх за останню добу було проведено дуже мало, але так завжди на вихідних.

Загалом свята ми пройшли спокійно, але розслаблятись не варто, адже сьогодні ще другий Святий вечір, завтра — Водохреща. Щодо загальноміського посвячення води, то ми, не зважаючи на карантинні обмеження, його проведемо, але дуже камерно: представники всіх конфесій освятять воду, а опісля львів'яни впродовж дня зможуть підходити на площу Ринок та набирати її собі. Ми зберігаємо традицію, але закликаємо львів'ян берегти себе, одягати маски і не виходити на вулицю із підвищеною температурою«, - сказав Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: