База відпочинку «Шепільська» незаконно приватизувала земельні ділянки

шепільська
Фото ілюстративне

Працівники Інспекції при проведенні перевірки щодо порушення екологічних вимог при наданні земельних ділянок в урочищі «Шепільське» в межах Довголуцької сільської ради Стрийського району на Львівщині у власність ТзОВ База відпочинку «Шепільська» виявлено порушення статтей 58, 59, 60, 61 Земельного кодексу України та 88, 89 Водного  кодексу України. Оскільки земельні ділянки у прибережній захисній смузі ставків та річок не можуть передаватися у приватну власність.

Працівники Інспекції при проведенні перевірки щодо порушення екологічних вимог при наданні земельних ділянок в урочищі «Шепільське» в межах Довголуцької сільської ради Стрийського району на Львівщині у власність ТзОВ База відпочинку «Шепільська» виявлено порушення статтей 58, 59, 60, 61 Земельного кодексу України та 88, 89 Водного  кодексу України. 

Оскільки земельні ділянки у прибережній захисній смузі ставків та річок не можуть передаватися у приватну власність, - про це повідомили у Держекоінспекції.

Про результати перевірки повідомлено прокуратуру Львівської області та надано усі наявні копії документів для врахування в роботі та прийняття управлінських рішень, у тому числі, в рамках Кримінально-процесуального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: