29-річному чоловіку причетному до крадіжок з церкви повідомили про підозру

кр
Фото ілюстративне

29-річний мешканець Дрогобича, який раніше вже був судимий за скоєння крадіжок, викрадав майно з помешкань громадян, з гаражів, а також скоїв крадіжку грошей з церкви.

Про це повідомляють у поліції Львівської області.

Місцевий мешканець у період від квітня до грудня 2020 року скоїв щонайменше п’ять крадіжок, спричинивши майнову шкоду потерпілим на суму понад 60 тисяч гривень.

Так, 6 квітня зловмисник проник у гараж, що належить місцевій мешканці, та викрав майно на загальну суму 1200 гривень, а 6 травня підозрюваний викрав велосипед вартістю 7000 гривень з іншого гаражу.

8 червня зловмисник через вікно проник у приміщення катедрального собору у Дрогобичі та викрав пожертви парафіян у сумі майже 28 тисяч гривень. 20 червня зловмисник намагався повторити крадіжку з цього ж храму, проте був викритий.

Крім цього, у вересні зловмисник викрав з приміщення одного з комунальних підприємств Стебника обладнання на загальну суму понад 8 тисяч гривень. А 24 грудня підозрюваний проник у житловий будинок на вулиці Святого Юра у Дрогобичі, що належить місцевій мешканці, звідки викрав майна на загальну суму понад 18 тисяч гривень.

Слідчі Дрогобицького районного відділу поліції за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.15-ч.3ст.185  (незакінчений замах на таємне викрадення чужого майна) та ч.3 ст.185 (крадіжка, вчинена повторно, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, - позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: