Неподалік Львова у ДТП загинув чоловік та 2-річна дитина, ще троє осіб травмовано

33
Фото: поліція

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 29 січня, близько 13.45, на автодорозі «Київ-Чоп», неподалік села Бережани Пустомитівського району. 

Про це повідомляють у пресслужбі поліції львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Шкода» виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з автомобілем  «ВАЗ-2111». Його затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Від травм, отриманих внаслідок ДТП, на місці події загинув водій «ВАЗу» та його 2-річна пасажирка. Окрім того, тілесні ушкодження отримали водій «Шкоди» та двоє пасажирів «ВАЗу», їх було доставлено в лікарню. Особисті дані усіх  учасників події та діагнози потерпілих уточнюються.

За цим фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.  Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до десяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: