Зранку на дорогах Львова працювало 66 одиниць снігоочисної техніки

техніка
Фото ілюстративне

Станом на ранок 29 січня по місту працювало 66 одиниць снігоприбиральної техніки, ще 8 машин було на чергуванні. Для посипання вулиць та хідників загалом використано 256 м куб піскосуміші, 103 тонни реагентів та солі.

Про це повідомляють у пресслужбі ЛМР.

Відтак, до прибирання було залучено: 36 піскорозкидувачів, 5 навантажувачів та 24 трактори та 1 одиницю іншої техніки. Також зранку до прибирання міста були залучені двірники, працівники ЛКП та ШРП.

«Складні погодні умови, випало чимало снігу, тому снігоочисна техніка продовжує працювати, до роботи заучені працівники ЛКП, ШРП, двірники. Просимо також мешканців не бути байдужими та прибрати біля своїх будинків. Особливо наголошуємо на відповідальності голів ОСББ, управляючих компаній про належний стан територій біля будинків, які вони обслуговують», — зазначила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань ЖКГ.

Вчора протягом дня до прибирання в місті було залучено 33 одиниці снігоочисної техніки, ще 53 машини було на чергуванні. Для посипання вулиць і хідників використано 30 м куб піскосуміші та 3 тонни реагентів і солі.

Нагадаємо, загалом по місту до роботи в зимовий період буде залучено 138 одиниць. З них безпосередньо снігоприбиральної техніки — піскосії, машини з плужно-щіточним обладнанням, тракторці - це 86 одиниць. Місто має також 24 тис тонн піскосоляної суміші, орієнтовно 5,5 тис. тонн чистої технічної солі, і 86 тонн хімічного реагенту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: