У Львові може з'явитися вулиця на честь кіборга Ігоря Зінича

вулиці
Фото ілюстративне

У Львові пропонують перейменувати одну із міських вулиць на честь Ігоря Зінича, бійця 80-ї десантно-штурмової бригади, лікаря, захисника Донецького аеропорту та Героя України

.

Про це повідомляють у пресслужбі ЛМР

«Про Героїзм Ігоря можна розказувати багато, і переконаний, що історія ще оцінить його справжній подвиг і внесок у перемогу України у війні з російським агресором. У суботу в будинку воїна відбулися пам’ятні заходи із вшановування захисників Донецького аеропорту. І однією з ідей побратимів Ігоря була ініціатива про назву вулиці іменем нашого Героя з 80-ї бригади.

Ігор Зінич / фото: ЛМР

У Львові є традиція — до Дня міста перейменовувати одну із вулиць або давати назву новозбудованій вулиці», — повідомив директор департаменту «Адміністрація міського голови» ЛМР Євген Бойко.

Відтак, завтра на сесії ініціюватимуть проект ухвали про увічнення Ігоря Зінича у перейменування на його честь вулиці. Перейменувати пропонують вулицю Мельничука (Шевченківський район), названу в честь депутата Верховної Ради СРСР, який активно виступав проти церкви, писав антирелігійні памфлети.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: