У Львові відбулася прем'єра української комедії «Все буде Ок!»

все буде ок
Кадр з фільму

Минулого тижня в українських кінотеатрах стартувала прем'єра української комедії «Все буде Ок!».

Минулого тижня в українських кінотеатрах стартувала прем'єра української комедії «Все буде Ок!».

Зйомки фільму почалися у лютому минулого року в Буковелі. 

Режисером стрічки виступає Тарас Бенюк – директор Івано-Франківського «Нового театру». Сценарій – Соломія Ільницька, Володимир Єшкілєв, Тарас Бенюк, Михайло Пустовойт. 

Ролі головних героїв виконали Ірина Бенюк, Володимир Невельський, Ірина Деблюк, Анна Андрусишин, Ірма Вітовська, Володимир Тафійчук.

За сюжетом головна героїня Ліза (Ірина Бенюк) замість Польщі випадково опиняється на гірськолижному курорті Буковель без грошей і речей. Тут з нею відбуваються несподіванки, пригоди та новорічні чудеса. Ліза тут знаходить своє кохання та дружбу.

Ідея фільму народилася від того, що Соломія Ільницька вчилася у Кракові та часто спостерігала ситуації, як люди випадково сідали не на той автобус і приїжджали на кордон. Вона ж вирішила описати зворотню ситуацію. А Володимир ще додав глибини головній героїні Лізі. 

Ірина розповідає, що після зйомків фільму їй навіть стало легше дивитися на родинні  проблеми. Вона почала більше цінувати тих, хто є навколо, родину, друзів. 

«Я теж, як і Ліза, дуже позитивно дивлюся на життя. Навіть незважаючи, що мені 36 років, я дуже наївна і по-дитячому все сприймаю. Соломія Ільницька у своєму сценарії описала 33-річну жінку, яка втрачає все – бізнес, кохання, у неї хвора мама, але вона не опускає руки і все одно вірить у казку, диво та добро», – розповіла головна героїня.

Саундтреки до фільму виконав гурт СКАЙ.

Глядачі оцінили стрічку на 10 з 10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: