Дружину Медведчука Оксану Марченко внесли в базу «Миротворця»

марч5

Дружина голови політради партії ОПЗЖ Віктора Медведчука телеведуча Оксана Марченко потрапила в базу центру «Миротворець».

Марченко опинилася в базі «Миротворця» за «фінансування терористів і російських окупантів. Заперечення російської агресії. Участь у пропагандистських заходах Росії (країна-агресор) проти України. Участь у спробах легалізації окупації АР Крим російськими загарбниками. Незаконну комерційну діяльність в окупованому російськими загарбниками Криму. Участь у контрабандних переміщеннях вантажів і товарів на окуповані російськими загарбниками і російсько-терористичними бандформуваннями території України». Про це йдеться на  сайті LB.ua.

Згідно з даними «Миротворця», Марченко також є противником незалежності українського православ'я від РПЦ.

У профілі представлені численні свідчення причетності дружини нардепа до діяльності низки компаній, що провадять господарську діяльність у РФ та на окупованих РФ територіях України, а також фрагмент інтерв'ю з нею.

Як відомо, хрещеним батьком дочки Марченко є президент РФ Володимир Путін, телеведуча заявляє, що підтримує з ним стосунки.

Повідомляється, що російська компанія «НЗНП Трейд», яку контролює дружина Медведчука Оксана Марченко, видобуває нафту на Гавриківському нафтовому родовищі у Ханти-Мансійському окрузі РФ.

Сировина танкерами доставляється на «Новошахтинський завод нафтопродуктів» у Ростовській області, де переробляється, після чого доставляється суднами до танкерів-накопичувачів, які стоять в нейтральних водах біля узбережжя окупованого Криму.

У вересні 2020-го "Схеми" розповіли, що Марченко стала власницею московської будівельної компанії. Назва будівельної фірми співзвучна із низкою компаній родини Медведчука, які задіяні у видобутку і переробці нафтопродуктів у РФ.

Нагадаємо, що 2 лютого президент Володимир Зеленський увів у дію рішення РНБО про санкції щодо пов'язаних з представниками партії ОПЗЖ Медведчуком і депутатом Тарасом Козаком телеканалів 112, NewsOne і ZIK, а також двох літаків, на яких ті літали до Росії прямими рейсами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: