На Львівщині прогнозують штормове попередження

шторм
ДСНС

За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології на Львівщині 08 лютого очікуються значні опади (сніг, мокрий сніг та дощ), ожеледь. Місцями: сильна ожеледь, налипання мокрого снігу, пориви східного вітру 15 – 20 м/с, хуртовина.

За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології на Львівщині 08 лютого очікуються значні опади (сніг, мокрий сніг та дощ), ожеледь, - про це повідомляють у ДСНС у Львівській області.

Місцями: сильна ожеледь, налипання мокрого снігу, пориви східного вітру 15 – 20 м/с, хуртовина. На дорогах ожеледиця, на окремих ділянках – снігові замети. До кінця доби 08 лютого місцями сильний сніг, мокрий сніг. 

ІI рівень небезпечності, помаранчевий.

Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає громадян дотримуватися правил безпеки та проявляти пильність та обережність, перебуваючи на вулиці.

За поганих погодних умов, зокрема ожеледиці, водіям транспортних засобів слід бути вкрай уважними. Дотримуйтеся швидкісного режиму, дистанції та відмовтеся від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть призвести до створення аварійних ситуацій.

Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних. В разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку «101».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: