Скільки виділять коштів на розбудову Музею народної архітектури та побуту у Львові

138550421_3668053689949645_3200318833313622001_o
Візуалізація: ЛМР

У 2021 році міське управління культури планує інвестувати в розбудову Музею народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького 18 мільйонів гривень.

Зокрема ці кошти будуть скеровані на будівництво інформаційно-освітнього центру та адміністративного корпусу для музею, повідомили у пресслужбі відомства.

Зокрема, на будівництво інформаційно-освітнього центру на території Музею народної архітектури та побуту ім.Кл.Шептицького (17 млн грн) та на будівництво адміністративного приміщення Музею народної архітектури та побуту ім.Кл.Шептицького (1 млн грн).

Зараз у Музеї народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького (вул. Чернеча Гора, 1) працюють над розвитком інфраструктури.

При вході на територію музею буде споруджено інформаційно-освітній центр. Він стане обличчя музею, адже буде першою спорудою, яку бачитимуть відвідувачі. Центр передбачає створення місця для творчої і наукової діяльності, приміщення для адмінперсоналу.

Читайте також: Конфлікт у Музеї народної архітектури та побуту має залагодити робоча група

Там будуть конференц-зали, лекторії, спеціально облаштована виставкова площа, і через цей центр людина зможе потрапити в музей. Раніше тут роботи проводила підрядна організація «Будкомінвестиція», проте з нею було розірвано угоди. Відтак міське управління культури обрало нового підрядника — ТОВ «Бізнес-вектор ДК», що зараз працює на цими об'єктами.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: