У Львові 33-річний чоловік намагався розбити скло павільйону на зупинці та чинив опір поліцейським

агресія
Фото ілюстративне

Вчора, 9 лютого близько 18.00 на оперативну лінію 102 зателефонував львів’янин, який повідомив, що на вулиці Широкій у Львові невідомий чоловік поводиться агресивно, голосно лається та намагається розбити вітрину магазину.

Про це повідомляють у поліції Львівської області.

За вказаною адресою негайно прибули бійці батальйону спеціального призначення поліції Львівщини. На місці події вони виявили чоловіка, про якого йшлось у повідомленні – він поводився неадекватно, не реагував на зауваження правоохоронців та намагався розбити скло павільйону на зупинці громадського транспорту. Окрім того, чоловік чинив опір поліцейським та вдарив ногою службовий автомобіль, пошкодивши крило.

Правоохоронці доставили правопорушника, 33-річного львів’янина, у відділ поліції №1 Львівського районного управління поліції. Встановлено, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. 

За скоєне львів’янину, який пошкодив службовий автомобіль правоохоронців, загрожує покарання – до двох років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування.

Також правоохоронці склали на зловмисника адміністративний протокол за с.173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: