У Львові та області рятувальники відбуксирували п’ять карет швидкої допомоги

888
Фото ілюстративне/Джерело: АСС

Сьогодні, 12 лютого, та вчора у Львові та області трапилося  п’ять випадків, коли швидка застрягла у заметах снігу, - про це повідомляють у ДСНС у Львівській області. 

Вчора, 11 лютого, о 17.57 год. надійшло повідомлення, що в м. Сокаль (Сокальська МТГ) по вул. Шашкевича, 100 внаслідок складних погодних умов (значні опади снігу) на території КНП «Сокальська ЦРЛ» застряг автомобіль швидкої допомоги. Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою буксирувального тросу автомобіль відбуксировано.

Також у Самбірському районі 11 лютого о 22.43 год. надійшло повідомлення, що в с. Острів (Рудківська МТГ) Самбірського району внаслідок складних погодних умов (значні опади снігу) застряг автомобіль швидкої медичної допомоги. Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою буксирувального тросу автомобіль швидкої медичної допомоги відбуксировано.

Вчора, о 23.47 год. надійшло повідомлення, що м. Львові по вул. Івана Франка, 165 (Львівської МТГ) внаслідок складних погодних умов (значні опади снігу) на слизькій дорозі застряг автомобіль швидкої допомоги. Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою буксирувального тросу автомобіль відбуксировано.

Сьогодні, 12 лютого, о 00.38 год. надійшло повідомлення, що поблизу с. Грушів (Меденицька СелТГ) Дрогобицького району внаслідок складних погодних умов (значні опади снігу) застряг автомобіль швидкої медичної допомоги. Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою буксирувального тросу автомобіль відбуксировано.

Також сьогодні о 01.14 год. надійшло повідомлення, що поблизу с. Крисовичі (Мостиська МТГ) Яворівського району внаслідок складних погодних умов (значні опади снігу) застряг автомобіль швидкої медичної допомоги. Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою буксирувального тросу автомобіль відбуксировано.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: