Мешканців та працівників Підзамча запрошують розповісти історію про свій район

підзамче
Фото з сайту flatfy.ua

23 лютого «Підзамче. Нарешті!» організовує зустріч мешканців та працівників мікрорайону. На зустрічі гості зможуть поділитися епізодами з життя на Підзамчі, розповідями про тутешніх людей та місця. Історії стануть частиною нового мультимедійного маршруту.

Про це повідомляють у пресслужбі ЛМР.

Організатори зустрічі кажуть: важливо почути якнайбільше історій про Підзамче. Цікавить усе - від буденних явищ та особливих випадків минулого - до розповідей про людей, будинки, заводи чи інші простори.

На подію можна зареєструватися за посиланням. Про годину та місце заходу зареєстрованих повідомляють особисто. Зустріч відбудеться згідно з карантинними нормами.

Захід є одним із напрямків ініціативи «Підзамче. Нарешті» -проєкту, що покликаний активізувати та розвивати мікрорайон. Історії, почуті на зустрічі, зможуть стати частиною мультимедійного історичного маршруту району. Над його розробкою працюватимуть як мешканці й працівники Підзамча, так і запрошені експерти. Туристичний маршрут у форматі мобільного додатку презентують у серпні.

«Зустрічі з мешканцями та працівниками Підзамча - саме ті події, які роблять наш туристичний маршрут не просто історичним, а живим. Через розмову з людьми ми спробуємо розкрити місця Підзамча, що мають індивідуальну історичну тяглість. Такі простори створюють унікальну ідентичність цього району Львова», - розповідає кураторка зустрічі, відповідальна за літературну частину ініціативи «Підзамче. Нарешті!» Богдана Брилинська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: