Поліцейські притягнули до відповідальності чоловіка, який розбив двері Червоноградської мерії

мерія 1
Фото: поліція

Вчора, 14 лютого, близько 11.45, до поліції звернулася 68-річна мешканка міста Червоноград, яка повідомила, що невідомий чоловік, намагаючись потрапити до приміщення Червоноградської міської ради, розбив склопакет вхідних дверей.

Вчора, 14 лютого, близько 11.45, до поліції звернулася 68-річна мешканка Червонограда, яка повідомила, що невідомий чоловік, намагаючись потрапити до приміщення Червоноградської міської ради, розбив склопакет вхідних дверей.

Про це повідомляють у поліції Львівської області.

На місце негайно виїхали співробітники відділення реагування патрульної поліції Червоноградського районного відділу поліції. Під час встановлення обставин  події правопорушник продовжував поводитися агресивно, нецензурно висловлювався, на зауваження правоохоронців не реагував та відмовлявся виконувати  законні вимоги поліцейських.

Як встановили правоохоронці, до скоєння правопорушення причетний 36-річний місцевий мешканець. Також встановлено, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Стосовно нього складено адміністративні протоколи за ст.173 (дрібне хуліганство) та ст.185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського). Максимальне покарання, передбачене статтями, - адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: