В окупованій Горлівці підірвали соратника Безлера – ЗМІ

222
Фото: LIGA.NET

Вранці 15 лютого у тимчасово окупованій Горлівці Донецької області підірвали місцевого «комбата народної міліції» Сергія Попова з кримінальними кличками «Довгий» і «Дуремар».

Про це пише «Українська правда» з посиланням на пабліки сепаратистів у соцмережах.

За попередніми даними, невідомі заклали в автомобілі бойовика фугас і привели його в дію, коли він віз дочку до школи. Бомба була під водійським сидінням. 

Попов і його дочка живі, але з пораненнями. Вони зараз перебувають у лікарні.

За даними бойовиків, стан Попова лікарі оцінюють як середньої тяжкості. У нього множинні осколкові поранення нижніх кінцівок, осколковий перелом стегна. У його доньки контузія і шок, інших видимих ​​пошкоджень немає. 

Фото: LIGA.NET

Повідомляється, що зараз в'їзд і виїзд з Горлівки перекритий: спецслужби окупантів і рядові бойовики проводять «відпрацювання території».

Також є інформація, що вже когось схопили і «використовуватимуть для того, щоб продемонструвати «дії українських спецслужб», які нібито спрямовані на ескалацію конфлікту і зрив перемир'я».

Довідка

Попов – уродженець Горлівки. Згідно з даними «Миротворця», під час окупації Криму він входив до складу «Самооборони Криму». Потім повернувся до Горлівки, входив до близького оточення одного з лідерів так званої «ДРН» Ігоря Безлера.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: