На Львівщині відновили рух громадського транспорту ще на понад 70 маршрутах

іл
Фото ілюстративне

У зв’язку з негодою не курсували автобуси на 142 маршрутах із 502, що є в області. Станом на сьогодні рух громадського транспорту відновили на 72 напрямках.

Про це повідомляють у пресслужбі Львівської ОДА.

«Управління транспорту спільно із департаментом дорожнього господарства облдержадміністрації  та підрядними організаціями посилено працюють над  розчищенням автомобільних доріг від снігу та відновленням руху автобусів на інших маршрутах. Це питання особисто тримаю на контролі. Перепрошуємо мешканців за тимчасові незручності, найближчим часом рух  громадського транспорту на решти напрямках буде відновлений»,  - зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Також він підкреслив, на автошляхах місцевого значення працює близько 100 одиниць техніки,  використали 300 тонн піщано-сольової суміші.

Зазначимо, як повідомляють у Львівському гідрометцентрі, завтра на території області  ожеледиця, вночі та вранці місцями мокрий сніг.

Просимо водіїв максимально обмежити своє пересування на автомобільних дорогах та не виїжджати без потреби.

Львівська облдержадміністрація закликає мешканців області та гостей дотримуватися правил дорожнього руху. У разі виявлення не розчищених або не посипаних доріг звертайтесь на гарячу лінію області «112».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: