Завтра у Львові синоптики обіцяють значний сніг та ожеледицю на дорогах

сн
Фото ілюстративне з відкритих джерел

По місту Львову 18 лютого львівські синоптики прогнозують на дорогах ожеледицю, вночі та вранці значний сніг та мокрий сніг, налипання мокрого снігу. Мерія закликає усіх зважати на прогноз погоди й бути обережними під час руху.

Про це повідомляють у пресслужбі ЛМР.

Зважаючи на погодні умови, комунальні служби міста продовжують очищати місто від снігу. Окрім розчистки вулиць та тротуарів, вивозять сніг та ліквідовують нависання снігу й буруль на дахах будинків. Місця, де неможливо збити бурулі, огороджують спеціальними червоними стрічками, аби уберегти містян від можливої небезпеки.

Водночас мерія просить допомагати бездомним та потребуючим людям, а також повідомляти про факти та місця їхнього перебування, якщо вони потребують допомоги, за тел.: 15−80, 233−14−79 або 233−10−49. Зараз у місті в посиленому режимі діють два пункти обігріву — на вул. Кирилівській, 3а та на вул. Личаківській, 56.

Про усі надзвичайні випадки, які можуть трапитись через негоду, мешканців просять інформувати «Гарячу лінію» за номером 1580 для оперативного реагування служб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: