Львів'яни, які пройшли курси проєкту «Клуб молодого винахідника», отримають сертифікати міжнародного зразка

KMV 1
Фото: ЛМР

У вівторок, 23 лютого, о 17:30 у просторі інноваційної освіти Lviv Open Lab відбудеться захід з нагоди закінчення першого етапу проєкту «Клуб молодого винахідника» в Україні, - про це повідомляють у пресслужбі ЛМР.

У вівторок, 23 лютого, о 17:30 у просторі інноваційної освіти Lviv Open Lab відбудеться захід з нагоди закінчення першого етапу проєкту «Клуб молодого винахідника» в Україні, - про це повідомляють у пресслужбі ЛМР.

26 майбутніх наставників та наставниць клубів із Львова та Львівської області зберуться, щоб отримати сертифікати міжнародного зразка про проходження спеціальних тренінгів і вебінарів та поділитися планами.

На урочистій події будуть присутні:

  • Мегі Бібілурі, координаторка проєкту «Клуб молодого винахідника» в Польщі (у прямому включенні);
  • Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова;
  • Наталія Бунда, директорка департаменту розвитку ЛМР і в.о. керівника управління культури ЛМР;
  • Зоряна Довганик, керівниця управління освіти ЛМР;
  • Олександра Приставська, директорка Центру професійного розвитку педагогічних працівників Львова;
  • Олена Павлюк, координаторка проєкту «Клуб молодого винахідника» в Україні, керівниця простору Lviv Open Lab;
  • Анастасія Мартинюк, менеджерка проєкту «Клуб молодого винахідника» у Львові;
  • Михайло Сиротюк, координатор проєкту в Тернополі, керівник «Центру науки Тернополя»;
  • Христина Білінська, начальниця управління сім'ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради.

У програмі - вітальне слово керівниці простору Lviv Open Lab, головного координатора проєкту в Польщі та запрошених гостей, практична демонстрація роботи Клубів Молодого Винахідника у вигляді майстер-класу, презентація «Україна в міжнародному проекті «Клуб молодого винахідника»», церемонія вручення сертифікатів та нетворкінг на завершення.

Довідка

Проєкт «Клуб молодого винахідника» реалізовується фондом «Школа з Класом», Центром науки Коперника у Варшаві та українськими партнерами Lviv Open Lab і Центром науки Тернополя при співфінансуванні польсько-американського Фонду Свободи в межах програми «Рівні шанси».

«Клуб молодого винахідника» — це позакласні зустрічі для дітей та підлітків, де вони експериментують, пізнають науку шляхом особистої участі та особистого досвіду. На чолі кожного клубу — наставник, який організовує процес та допомагає дітям у їхньому пізнанні світу довкола. Наставником може стати кожен, зазвичай це вчителі, громадські активісти, небайдужі батьки та усі, хто цікавиться інноваціями у навчанні.

Мережа «Клубів молодого винахідника» працює по всій Польщі, і вже зараз починає працювати і в Україні, Грузії та Вірменії. Перший такий Клуб в Україні вже працює у Lviv Open Lab. Його наставник Павло Петрук встиг провести кілька занять, а на заході у вівторок він поділиться своїми враженнями та досвідом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: