У Дрогобичі дільничому вдалось повпливати на сімейного кривдника

153251017_5627283890645303_4176394989736674444_o
Фото: пресслужба Нацполіції Львівщини

У січні нинішнього року до поліції звернулася 35-річна мешканка міста Дрогобич, яка просила вжити заходи до її 45-річного чоловіка. За словами заявниці, чоловік часто вчиняє у хаті скандали, провокує конфлікти, поводиться неадекватно.

Про це повідомляють у пресслужбі Нацполіції Львівщини.

Старший дільничний інспектор Дрогобицького районного відділу поліції капітан поліції Андрій Гельо, до якого потрапили звернення, в ході проведення перевірки встановив, що конфлікти у родині тривають достатньо довгий час. Чоловік регулярно вдається до психологічного та економічного насильства.

Читайте також: «Річ у тім», або Історії домашнього насильства з шістнадцяти предметів (фоторепортаж)

«Поліцейський неодноразово спілкувався з чоловіком про неприпустимість домашнього насильства у родині, а також склав стосовно нього протокол за ст.173-2 (Вчинення домашнього насильства) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає покарання - накладення штрафу від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин, або адміністративний арешт на строк до семи діб», - сказано в повідомленні.

11 лютого жінка знову звернулася до поліції. Але не з заявою, а з подякою дільничному «за мир у родині та спокій у хаті». Вона розповіла, що конфлікти між нею та чоловіком припинилися, а також попросила заохотити старшого дільничного інспектора Дрогобицького районного відділу поліції капітан поліції Андрія Гельо «за сумлінне виконання службових обов’язків, а також за оперативне вирішення справи щодо сімейного конфлікту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: