У Львові проведуть благодійний вечір та аукціон на підтримку дітей з рідкісними захворюваннями

Praying child

На підтримку дітей з орфанними захворюваннями, 24 лютого у Львові проведуть благодійний вечір та аукціон. Так місто долучиться до однойменної міжнародної акції «Я підтримую орфанних дітей». Подія відбудеться з ініціативи БФ «Ангели світла і добра».

Про це повідомляють у пресслужбі ЛМР.

Партнери заходу - Роман Скорпіон, Андріана, БФ «Вище неба», родина відомого скульптора Віктора Проданчука, який надасть для аукціону свої роботи, та інші. Захід відбудеться о 19.00 в ресторані Deluxe (вул. Володимира Великого, 2). Зібрані кошти скерують на реабілітацію та лікування хворих дітей.

Президент БФ «Ангели світла і добра» Роман Панчишин запрошує меценатів, благодійників та усіх небайдужих людей долучатися до акції, і таким чином допомогти людям, які хворіють на спинальну м’язову атрофію (СМА).

«Нам уже вдалося організувати міжнародні меморандуми, за якими кілька родин отримали безкоштовно дуже дорогі ліки. В подальшому, сподіваємось, МОЗ чи місцеві бюджети закуплять препарат. На Львівщині препарат отримують 7 діточок з 30. Окрім того, вже є програма Львівської міської ради про виділення коштів на спецхарчування для цих діток в розмірі 10 тис грн на дитину», — зазначив Роман Панчишин, президент БФ «Ангели світла і добра».

Контактна особа - Роман Панчишин, тел.: 0958456897.

Нагадаємо, у Львові на підтримку людей з рідкісними хворобами підсвітили сакральні споруди - Каплицю Боїмів та дзвіницю церкви Різдва Пресвятої Богородиці на Сихові. Від 22 до 28 лютого щодня близько 18.00 години ЛКП «Львівсвітло» вмикатиме спеціальну підсвітку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: