Львів’ян просять терміново допомогти зібрати кошти, щоб відправити дівчинку на лікування за кордон

лік
Фото: Уляна Флишко

У Львові продовжують збір коштів на лікування 11-річної Кароліни із Сокальського району. Дівчинка із жовтня минулого року знаходиться у Лікарні на Пилипа Орлика. 

У Львові продовжують збір коштів на лікування 11-річної Кароліни із Сокальського району. Дівчинка із жовтня минулого року знаходиться у Лікарні на Пилипа Орлика.

Про це повідомила керівниця благодійного фонду «Здійснити мрію», волонтерка Уляна Флишко на сторінці.

Щоби врятувати Кароліну від страшної недуги (менінгоенцефаліт) батьки із волонтерами подали документи у клініки Франції, Туреччини, Ізраїлю, США, Німеччини та Італії. На лікування потрібні значні кошти, тож львів'ян закликають допомогти.

«Оля Романчук, молода мама трьох діток. До осені жінка разом зі своїм чоловіком і трьома дітьми жили звичайним життям. Але... все змінилося в жовтні 2020 року.

Спершу малечу - 11-річну Каролінку, яка повернулась одного дня зі школи, почало нудити. На третій день дівчинка затемпературила. Батьки відразу ж звернулися до лікаря і той призначив лікування. Але замість того, щоби дитині ставало краще, її самопочуття щоденно різко погіршувалося.

Тиждень батьки виходжували свою красуню, але хвороба таки виявилася сильнішою... Малеча потрапила в реанімацію, де півтора місяці пролежала, під'єднаною до апарату штучної вентиляції легень.

Згодом дитині трохи полегшало, бо вона змогла самостійно дихати. Проте, відтоді не промовила жодного слова...

Щодня Каролінка проходить своє випробовування. Очима вона реагує на тих, хто поруч, чує звуки... Але втрачати більше часу не можна. З дня на день ми, волонтери, які об'єднали свої зусилля задля #порятунку_Каролінки, очікуємо на згоду лікарів прийняти малечу на додаткові обстеження.

Це може статися будь-якої миті, бо документи подали в клініки різних країн - Францію, Туреччину, Ізраїль, США, Німеччину, Італію.

Відтак, уклінно прошу кожного долучатися до збірки коштів, бо сума, необхідна на лікування дитини за кордоном, є дуже великою і неосяжною для тата і мами дівчинки.

Відтак, прошу, бодай по 10, 20 чи 100 грн переказувати на картковий рахунок тата Каролінки», - йдеться у повідомленні.

ПриватБанк 4149499107012930 Андрій Романчук

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: