У Львові першу дозу вакцини від ковіду отримали понад п'ять сотень медиків

999

Наприкінці минулого тижня у Львові розпочали вакцинувати медичних працівників від коронавірусу. За цей час перше щеплення отримали 550 фахівців міських та обласних медичних закладів.

Про це повідомляють у пресслужбі ЛМР.

Так, перше щеплення (а їх має бути два) отримали: 50 медиків Львівської обласної інфекційної лікарні; 70 медиків 8-ї міської клінічної лікарні; 80 медиків регіонального центру легеневого здоров’я; 310 медиків міської клінічної лікарні швидкої допомоги й обласного центру екстреної медичної допомоги; 40 працівників обласного лабораторного центру.

Усі, хто отримали щеплення, почуваються добре й не мають жодних незвичних реакцій на вакцину.

Нагадаємо, перша партія вакцини від коронавірусу на Львівщину, зокрема й місто Львів, надійшла 25 лютого. Це 42 200 доз вакцини Oxford/AstraZeneca (Covishield), якою планують вакцинувати 21 100 осіб (по дві дози на одну людину).

Першими щеплення отримують медики, які працюють з хворими на коронавірус та працівники мобільних бригад з імунізації. Перед вакцинацією пацієнта оглядають, він підписує згоду й тоді його вакцинують. Відтак, упродовж 30 хвилин після щеплення, медики наглядають за його станом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: