Міське управління охорони здоров’я має нову очільницю

медик
фото: Олександр Мазуренко

Управління охорони здоров’я Львівської міської ради має нового керівника. Від сьогодні в.о. начальника управління за контрактом призначено Лесю Кобецьку, яка до цього часу була медичною директоркою з лікувальної роботи міської лікарні швидкої допомоги.

Про це повідомляють у пресслужбі мерії.

«В особі Лесі Кобецької бачимо успішне поєднання лікарського досвіду, вміння працювати з викликами, управлінського таланту і візії медицини в умовах реформи. Вона є досвідченим менеджером з досвідом роботи в управлінні охорони здоров’я, у великій лікарні повного циклу на Топольній — лікарні, яка показує стрімкий ріст якісних медичних послуг, і також з досвідом роботи в умовах пандемії - в цій лікарні разом із головним лікарем і командою організовували весь процес порятунку ковідних хворих.

Окрім того, Леся Кобецька є сумлінним депутатом Львівської обласної ради, членом медичної комісії, і мені приємно спостерігати, як вона завжди відстоює інтереси пацієнта і якісну медичну послугу, яка повинна розвиватися у нашому місті. На останніх сесіях ми приймали обласну програму охорони здоров’я, і було враховано пропозиції пані Лесі щодо хворих з інсультом, ковідних хворих. Вона системно спостерігає за тим, що відбувається, і оперативно реагує та вносить свої пропозиції, також вона дуже добре орієнтується в питаннях медичної реформи і співпраці з НСЗУ", — прокоментувала Парасковія Дворянин, депутатка Львівської обласної ради.

«Раніше Леся Кобецька працювала в управлінні охорони здоров’я, працювала в Німеччині, довгий час працювала в лікарні швидкої допомоги — ще до мого призначення. Вона вміє приймати якісні рішення», — зазначив Олег Самчук, керівник лікарні швидкої медичної допомоги Львова.

Зазначимо, із серпня 2020 року управління охорони здоров’я Львівської міської ради очолювала Наталія Літвінська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: