Академія лідерства запрошує вчителів Львова на навчальну програму «Liberal arts: Лідерство в освіті»

уал

Впродовж минулих 4 років ГО «Українська академія лідерства» проводить дводенний форум вчителів «Liberal arts» в різних куточках України. Цього року, завдяки підтримці управління освіти Львівської міської ради, для вчителів Львова розроблено кваліфікаційну навчальну програму «Лідерство в освіті».

Про це повідомляють у пресслужбі мерії.

Мета проведення навчальної програми — сформувати освітній майданчик у місті Львові, який вплине на формування спільноти проактивних освітян, які підтримують модель «навчання впродовж життя», відкриті до нових знань та ділення досвідом, спраглі навичок у роботі з поколінням Z.

Хто може стати учасником навчальної програми?

Вчителі загальноосвітніх навчальних закладів різних профілів навчання, які працюють з 5−11 класами.

Де і як зареєструватися?

Реєстрація триватиме до 30 березня, 20:00 год. Для реєстрації слід заповнити форму зголошення.

Реєстраційну форму також можна знайти на фейсбук сторінці осередку УАЛ Львів.

Відбір учасників програми здійснюватиметься на основі мотивації та різноманіття загальноосвітніх навчальних закладів міста Львова, з метою створення широкої мережі вчителів майбутнього.

Тривалість програми

Навчальні сесії триватимуть у квітні-червні 2021 р.

Зголошені учасники зможуть обирати зручний період навчання та отримати безпечне офлайн навчання з дотриманням карантинних норм.

Тривалість однієї навчальної сесії: 5 робочих днів (понеділок-п'ятниця)

Навчальний час: 14:00—19:00 год.

Місце навчання: Центр професійного розвитку педагогічних працівників м. Львова, пл. Данила Галицького, 4

Навчальна програма «Liberal arts: Лідерство освіті» побудована на методології та практичному досвіді роботи з молоддю Української академії лідерства. Кожен з п’яти навчальних днів матиме тематичне наповнення. Різноманіття форм занять та ділення досвідом.

Учасники програми, що відвідають 5 навчальних днів, отримають сертифікати про підвищення кваліфікації із загальним обсягом навчальної програми у 30 акад. год., а також познайомляться з командою Українською академії лідерства та методологією роботи з молоддю.

Участь у навчальній програмі «Liberal arts: Лідерство в освіті» безкоштовна. Організатори забезпечують учасників роздатковими матеріалами, перервами на каву та хорошим навчальним настроєм. За потреби надається персональні листи-запрошення за місцем роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: