У Львові хочуть відкрити хаб для підприємців

бізнес
Фото ілюстративне: хаб «Дія. Бізнес» в Харкові

Міський голова Львова Андрій Садовий провів зустріч із заступницею міністра цифрової трансформації України Валерією Іонан щодо можливості створення у Львові центру для підприємців. 

Такі центри міністерство планує відкрити у різних регіонах країни, - про це повідомляють у пресслужбі мерії.

Під час зустрічі Валерія Іонан презентувала ці проекти, над якими зараз працює міністерство: онлайн-платформа для підприємців Дія.Бізнес, центри підтримки і хаби для підприємців, національна онлайн-платформа з цифрової грамотності, тощо. В свою чергу Андрій Москаленко, перший заступник міського голови, наголосив, що Львів зацікавлений у співпраці з міністерством цифрової трансформації, та запропонував приміщення, де можна розмістити відповідний хаб для підприємців.

«Раніше з ІТ Кластером ми розглядати варіант розміщення центру інновацій в приміщенні на вул. Валовій. Можна зробити тут синергію всіх проектів, адже це велике приміщення на 300 кв. м. І це дуже символічне місце, адже в 90-х роках там було управління держреєстрації», — розповів Андрій Москаленко, перший заступник міського голови.

В свою чергу Валерія Іонан зацікавилась такою ідеєю, запропонувала оглянути приміщення, розглянути можливі варіанти його використання, оцінити вартість проекту.

«Це може стати класною інвестицією, адже це велике приміщення, де можна зробити гарний конференц-зал, хаб для інтегрування нових бізнес-ідей. Тим більше приміщення в центрі міста можна призвести до великого потоку підприємців не лише Львова, а й з цілої області. Ми дуже зацікавлені в цьому, адже в Україні є дуже багато бізнесменів, яких цікавить Львів для ведення підприємницької діяльності», — сказала заступниця міністра цифрової трансформації України.

«Давайте ви сьогодні подивитесь на цю локацію. Якщо вона, на вашу думку, підійде під центр для підприємців, то будемо спільно шукати кошти на приведення його до належного вигляду. Якщо ні, то будемо шукати іншу локацію, адже ми зацікавлені в тому, щоб такий проект реалізувати у Львові», — наголосив Андрій Садовий, мер Львова.

Додамо, що у Львові функціонує Центр підтримки підприємництва, який в перспективі стане головним партнером міністерського хабу для підприємців у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: