Карантин не для всіх: у центрі Львова працюють непродуктові крамниці (фото)

IMG_8320

Сьогодні, 19 березня у Львові і в області розпочався локдаун. 10 днів, до 28 березня львів'янам рекомендують не відвідувати громадські місця, людям пенсійного віку виходити лише за необхідності по продукти, ліки або ж товари першої необхідності. 

Сьогодні, 19 березня, у Львові розпочався локдаун. 10 днів, до 28 березня, львів'янам рекомендують не відвідувати громадські місця, людям пенсійного віку виходити лише за необхідності по продукти, ліки або ж товари першої необхідності.

Зміна робочого процесу торкнулась закладів культури, громадського харчування тощо. Зокрема, громадський транспорт відсьогодні має курсувати у режимі спецперевезень.

Також від 19 березня молодша школа йде на канікули, а старшокласники продовжують дистанційне навчання.

У торгових центрах працюють продуктові магазини, аптеки та зоомагазини;  господарські магазини працюють на видачу за попереднім замовленням;  всі масові заходи переносяться;  салони краси та спортивні зали працюють за індивідуальним попереднім записом.

Магазини з одягом не працюють. Побутова хімія, речі для дому можна придбати лише як онлайн-покупку – на виніс.

Читайте також: Локдаун у Львові: все що варто знати станом на сьогодні

Однак це все так виглядає лише на папері. Деякі продавці у центральній частині міста працюють як зазвичай. Крамниці з шкірою і хутром відкриті, працюють мобільні салони.

Патрульні наряди поліції подекуди фіксують порушення карантинних обмежень.

Втім, людей на вулицях міста помітно стало менше. Транспорт не є переповнений, пасажирам у салоні дозволяють займати стоячі місця.

Фото Микити ПЕЧЕНИКА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: