«Укрзалізниця» запустить близько 30 нових літніх маршрутів

2eaebb65-d318-49db-9705-be294fdf8830

Укрзалізниця планує призначити не менше 30 поїздів у найпопулярніших напрямах. Наразі триває активна робота з підготовки рухомого складу, інфраструктури, вживаються організаційні заходи для забезпечення українців залізничними перевезеннями влітку.

Про це повідомив в.о. члена правління, директор філії «Пасажирська компанія» АТ «Укрзалізниця» Олександр Перцовський.

«Зважаючи на реалії сьогодення, ми очікуємо на збільшення кількості внутрішніх туристів і активно готуємося. Звісно, карантинні обмеження вносять свої корективи, але ми навчилися оперативно на них реагувати та запевняємо, що суворе дотримання карантинних заходів робить поїзди більш безпечним транспортом для пасажирів», — підкреслив Олександр Перцовський.

Читайте також: Залізничні квитки подорожчають з 1 квітня

Також керівник пасажирського напрямку Укрзалізниці розповів про основні напрямки курсування літніх поїздів.

«Намагаємося зробити максимально зручні маршрути, щоб пасажири з різних регіонів України без пересадок діставалися курортних місць. Наприклад, в Азовському напрямку курсуватиме зручний нічний поїзд Київ — Бердянськ, а зі Львова поїздом можна буде дістатися до Новоолексіївки та Бердянська, з Лисичанська, Харкова — до Одеси», – зазначив він.

Також однією з програм Укрзалізниці щодо поліпшення пасажирського сполучення є створення зручних маршрутів між містами-мільйонниками.

Перспективним напрямком Олександр Перцовський назвав запровадження прямого сполучення між Харковом та Дніпром, Кривим Рогом та Одесою.

«Великі промислові та культурні центри зрештою отримають зручне залізничне сполучення, що стане в нагоді як бізнесу, так і туристам», — зазначив Олександр Перцовський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: