ЛОДА скерувала на погодження проєкт акта з впровадження Е-квитка

квиток
Фото з відкритих джерел

Вчора, 22 березня, управління транспорту та зв’язку ЛОДА скерувало на погодження у Державну регуляторну службу України проект регуляторного акта «Про запровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в пасажирському транспорті загального користування Львівської області».

Вчора, 22 березня, управління транспорту та зв’язку ЛОДА скерувало на погодження у Державну регуляторну службу України проєкт регуляторного акта «Про запровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в пасажирському транспорті загального користування Львівської області».

Про це повідомляють у пресслужбі Львівської ОДА.

Також з метою відповідності та дотримання вимог антимонопольного законодавства та принципів чесної конкуренції вищевказаний документ направили до Антимонопольного комітету України.

Як інформують в управлінні, Державна регуляторна служба розглядає акт і затверджує його. Опісля його реєструє Міністерство юстиції України. З моменту реєстрації ЛОДА на підставі цього нормативно-правового документу зможе проводити конкурс з пошуку інвестора, який за власні кошти обладнає громадський транспорт валідаторами і запустить автобусну систему обліку оплати проїзду (АСОП). Натомість він буде отримувати певний відсоток від перевезень і таким чином заробляти.

Львівщина буде пілотною областю в Україні з впровадження електронного квитка в  приміському та міжміському внутрішньо обласному автомобільному транспорті.

Це дозволить перевізникам мати чіткий облік перевезень пасажирів пільгових категорій і отримувати компенсацію від органів місцевого самоврядування за ці перевезення.  Окрім того, це забезпечить облік готівкових коштів,  що сприятиме збільшенню надходжень до місцевих бюджетів.

Нагадаємо, попередньо регуляторний акт «Про запровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в пасажирському транспорті загального користування Львівської області» обговорили та погодили під час громадських слухань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: