Lviv Open Lab дає можливість стати наставником Клубу Молодого Винахідника

KMV 1 (1)
Фото: ЛМР

Другий набір на курс вебінарів від Клубу Молодого Винахідника — це можливість відкрити власний Клуб для вчителів, вихователів, громадських активістів, батьків та просто тих, хто цікавиться неформальною освітою.

Про це повідомляють у пресслужбі ЛМР.

Усі, хто зареєструється, матимуть змогу пройти вебінар та тренінги, де експерти з Наукового Центру Коперник у Варшаві більш детально розкажуть про те, як Клуби Молодого Винахідника працюють у Польщі, чому вони є такими популярними, які компетенції та можливості з’являються у опікунів клубів та їхніх учнів.

У програмі передбачено 8 тренінгів, які пройдуть в онлайн-форматі з Октавією Гоженською, Мартою Флоркевич-Борковською з Польщі та спікерами із Грузії.

Реєстрація на вебінари за посиланням: forms. gle/t17JF5aUWyHtNJXP6

Довідка

Ідея Клубу Молодого Винахідника полягає в тому, щоб організовувати освітні, позакласні зустрічі, під час яких діти і підлітки разом пізнають світ науки шляхом особистої участі, самостійного досвіду та експериментів. По всій Польщі та за кордоном працює вже кілька сотень таких клубів. А перший в Україні нещодавно відкрився у Львові у просторі інноваційної освіти Lviv Open Lab.

Проєкт Клуб молодого винахідника проводять Lviv Open Lab та Центр Науки Тернополя спільно з Центром науки Коперник у Варшаві Centrum Nauki Kopernik та Фонд «Школа з класом» Fundacja Szkoła z Klasą.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: