На Львівщині завершились змагання з лижних гонок

лижі
Фото: ЛОДА

Упродовж 6 днів Львівщина приймала III зимову Гімназіаду України з лижних гонок, що внесена до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України.

Про це повідомляють у пресслужбі ЛОДА.

За перемогу змагались учнівські команди 6 областей України (Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Сумської, Харківської та Тернопільської) та м. Києва, – загалом понад 70 спортсменів з 36 закладів середньої освіти.

У командному заліку перемогу святкувала Сумська область, набравши 1690 очок. Друге місце за закарпатцями – 603 очка. Замкнула чільну трійку команда Тернопільщини, набравши 488 очок. Команда школярів Львівщини 2003/2008 років народження у складі Забанджал Анни та Крив`як Марія з Лапаївського ліцею, Андрейко Ростислава та Андрейко Руслана з ЗСО №100 м. Львова у командному підсумку посіла 4 місце, увійшовши до 5-ки кращих команд України з лижних перегонів.

Зазначимо, що вже традиційно змагання відбувались у с. Тисовець Львівської області на навчально-спортивній базі зимових видів спорту Міністерства оборони України з дотриманням чинних карантинних обмежень. «Карантинні обмеження наклали свій відбиток на проведення змагань, - усі учасники, судді та організатори, окрім постійного використання засобів індивідуального захисту, перед початком змагань пройшли експрес-тестування для визначення антигену до вірусу SARS-CoV-2. Звісно, це додаткові витрати, що майже вдвічі зменшило кількість учасників Гімназіади у порівнянні із минулими роками», – зазначив організатор змагань Анатолій Ігнатович, начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Переможці та призери змагань отримали кубки, грамоти, олімпійські сувеніри від відділення НОК у Львівській області, а також ексклюзивну книжкову продукцію видавництв Львівщини, надану департаментом комунікацій та внутрішньої політики Львівської обласної державної адміністрації та закуплену в межах конкурсу підтримки вітчизняного книговидання у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: