Санаторії Львівщини запровадили програму оздоровлення  після коронавірусу

труск

Бальнеологічні курорти Львівщини впроваджують програму реабілітації та зміцнення імунітету для відпочивальників, які перехворіли COVID-19. До цієї ініціативи доєдналися санаторії Трускавця, Східниці та Моршина.

Про це повідомляють у пресслужбі ЛОДА.

Програма передбачає спеціальний 14-денний курс оздоровлення від ускладнень бронхо-легеневої, серцево-судинної, нервової систем, органів травлення, для повернення працездатності за найкоротші терміни. До пакету входить курс із використанням унікальної місцевої мінеральної лікувальної води «Нафтуся», новітніми методами реабілітації, діагностикою для контролю за станом здоров’я саме після коронавірусу, дієтичним харчуванням. Усе – індивідуально, зважаючи на вік, тяжкість перебігу захворювання, супутні патології і під наглядом лікаря, – зазначили у Трускавецькому інформаційно-курортному центрі.

Постковідну оздоровчу програму, за словами заступниці керівника Трускавецького інформаційно-курортного центру Галини Клепач, ініціювали як реакцію на зростання кількості відпочивальників, які приїжджають до міста з метою відновлення здоров’я безпосередньо після коронавірусу. Наразі до програми приєднується щораз більше оздоровчих закладів – зараз їх уже 12.

Через «червону зону» карантину по всій Львівській області, у Трускавці, Східниці та Моршині обов’язковим є масковий режим та дистанція, а також існує обмеження щодо кількості осіб, які одночасно можуть перебувати у бюветах.

Дізнатися більше про постковідну реабілітацію в Трускавці й обрати санаторій для оздоровлення можна за цим посиланням.

Читайте також: Шокова терапія для туристичної галузі, або Як у Трускавці виходять з локдауну

Свої програми оздоровлення після ковіду мають санаторії Моршина й Східниці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: