Президентський рейтинг: підтримка Зеленського дещо зросла

зеля
Фото з відкритих джерел

Результати опитування свідчать, що якби вибори президента в Україні відбулися найближчим часом, більшість українців проголосувала б за Володимира Зеленського.

Про це свідчать дані соціологічної групи «Рейтинг».

«Президентський рейтинг очолює Зеленський. Якби вибори відбулися найближчим часом то його підтримали б 24,7% тих, хто має намір голосувати і визначився з вибором», - йдеться у даних.

За лідера «Європейської солідарності Петра Порошенка проголосували б 13,9%, за співголову фракції «ОПЗЖ» Юрія Бойка – 12,6%, за лідерку «Батьківщини» Юлію Тимошенко  – 11,8%.

Голову партії «Сила і честь» Ігоря Смешка підтримують 7,7%, експрем’єра Володимира Гройсмана – 5,2%.

За спікера ВР Дмитра Разумкова проголосували б 3,8%, за лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка – 3,7%, за керівника партії «Наші» Євгенія Мураєва – 3,7%.

Голову партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка підтримали б 3,3%, експрем’єра Арсенія Яценюка – 2,8%, лідера партії ВО «Свобода» Олега Тягнибока – 1,6%, голову партії «Голос» Кіру Рудик – 0,5%.

Опитування проводилося 23-24 березня методом телефонних інтерв’ю. Опитали 2500 респондентів віком від 18 років і старші в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Похибка не перевищує 2%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: