Година Землі: у Львові вимкнуть підсвітку важливих споруд

khn6744-721f61fa
Фото: ЛМР

27 березня, Львів доєднається до найбільшої природоохоронної акції у світі - Година Землі, започаткованої Всесвітнім фондом природи WWF, аби привернути увагу до екологічних проблем планети.

О 20.30 год в місті на годину погасне світло одразу на кількох важливих спорудах — Ратуші, Архикатедральному соборі святого Юра і телевежі на Високому Замку, повідомляють у ЛМР.

«Як і щороку, ми долучаємось до Години Землі, і сьогодні о 20.30 вимкнемо архітектурну підсвітку на трьох спорудах — Ратуші, Архикатедральному соборі святого Юра і телевежі на Високому Замку», — розповів керівник ЛКП «Львівсвітло» Михайло Трач.

Нагадаємо, Година Землі - щорічна міжнародна подія, започаткована WWF (World Wide Fund for Nature, Всесвітнім фондом природи), котра проводиться останньої суботи березня і закликає людей, організації та комерційні установи символічно вимкнути зайве освітлення та електричні пристрої на одну годину, щоб привернути увагу до екологічних проблем планети. Окрім того, мільйони людей по всьому світу цього дня читають або дивляться фільми про Землю і стиль життя, дружній до планети, беруть участь у дискусіях і онлайн-концертах, доєднуються до звернень на захист природи. Вперше подія організована Всесвітнім фондом природи Австралії та виданням The Sydney Morning Herald у 2007 році, світову підтримку отримала у 2008. Цьогоріч акція відбувається під гаслом «Віддай свій голос природі».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: