У Львові поліцейські впіймали чоловіка, який вчинив три десятки крадіжок

крад

32-річний чоловік  не мав чітко визначеної «спеціалізації» - натомість, вчиняв крадіжки у магазинах, під’їздах будинків, з автомобілів, кишенькові крадіжки у громадському транспорті, з квартир мешканців і навіть у приміщенні школи.

Про це повідомляють у поліції Львівської області.

Зловмисник, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, причетний до 30 крадіжок, скоєних у  період від листопада 2020 до березня 2021 років.

Серед майна, яким він заволодів – повний спектр, починаючи від  інструменту, викраденого з автомобіля, до значних сум грошей та дорогих ювелірних виробів, поцуплених з квартир. Окрім того - гаманці, документи, мобільні телефони, електронні гаджети, відеореєстратори, велосипеди та багато іншого.

Викрити зловмисника стало можливим завдяки кропіткій роботі оперативників кримінальної поліції та слідчих відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 та ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Покарання передбачає – до шести років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Про це повідомляють у поліції Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: