На Львівщині судитимуть наркоторговців

суд 1
Фото ілюстративне

У жовтні минулого року правоохоронці викрили групу осіб, які упродовж 2019-2020 років збували наркотики та психотропи через Телеграм-канал.

Про це повідомляють у поліції Львівської області.

Між членами угруповання були чітко розподілені обов’язки. 24-річний мешканець Київщини особисто організовував постачання амфетаміну і канабісу до міста Львова та області, контролював надходження грошей та їх подальший розподіл між учасниками. При цьому він ретельно підібрав кадри для розповсюдження наркотиків та психотропів, а товар надсилав їм через поштові відправлення.

30-річний львів’янин-співучасник, який раніше судимий за майнові злочини, отримував оптові партії, фасував їх у великі «закладки», так звані «мастер-клади» та розкладав для «наркокур’єрів», а 29-річна жінка – робила дрібні дози та розкладала їх у конкретних місцях із прив’язкою до адреси. Оплата за товар здійснювалася через електронні гаманці або за допомогою криптовалюти.

Після проведення комплексу заходів, спрямованих на документування зловмисників, правоохоронці провели ряд санкціонованих обшуків у їх помешканнях, під час яких вилучили 1,5 кг канабісу, амфетаміну та психотропної речовини «МДМА».

Трьом фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні в складі організованої групи 27 епізодів злочинної діяльності  – за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 2 ст. 306 (Використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів, прекурсорів, отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) ККУ.

Досудове розслідування завершено.

Зловмисникам загрожує до 12-ти років тюремного ув’язнення з конфіскацією майна.

На майно обвинувачуваних накладено арешт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: