На Донбасі бойовики 14 разів обстріляли українські позиції та поранили трьох людей

ато

Протягом п'ятниці на Донбасі бойовики 14 разів відкривали вогонь по силам ООС і цивільній інфраструктурі. Внаслідок обстрілів отримали поранення двоє українських бійців і одна цивільна особа.

Про це повідомляють у штабі операції Об'єднаних сил.

«Внаслідок ворожих обстрілів, двоє українських воїнів отримали поранення.   Військовослужбовцям оперативно надано необхідну медичну допомогу. На місці події працюють командування військової частини та представники ВСП», - йдеться у повідомленні.

З початку доби було зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань РФ, з яких 13 обстрілів по позиціях українських захисників та 1 обстріл цивільної інфраструктури  міста Красногорівка.

Неподалік населеного пункту Золоте-4 російські окупанти відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру, а біля Світлодарська та Новотошківського ворог використав великокаліберні кулемети та гранатомети різних систем.

Неподалік населених пунктів Пищевик, Красногорівка та Гнутове противник відкривав вогонь з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів,  а біля селища Опитне – ще й з протитанкового ракетного комплексу. Поблизу Водяного, що на Приазов’ї, збройні формування Російської Федерації використали протитанкові гранатомети.

В районі Красногорівки противник також здійснив обстріл цивільної інфраструктури, в результаті чого цивільна особа отримала осколкове поранення. Потерпілого було доставлено до медичного закладу.

Нагадаємо, що станом на 12 годину п'ятниці в зоні ООС було зафіксовано 7 випадків порушення режиму припинення вогню бойовиками. На той момент поранення дістав один український боєць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: