У Львові чиновника затримали під час одержання хабара

хабар5

Правоохоронці затримали посадовця однієї з територіальних експлуатаційних дільниць Басейнового управління водних ресурсів річок західного Бугу та Сяну.

Про це повідомляють у поліції Львівської області.

Як встановили,  зловмисник, 46-річний мешканець Львівщини, одержав неправомірну вигоду у розмірі 73,6 тисяч гривень від місцевого мешканця. За вказану суму чиновник обіцяв не створювати чоловіку штучних перешкод в оформленні договору оренди спецтехніки для проведення будівельних та земляних робіт, а навпаки – зробити ці умови максимально вигідними.

1 квітня правоохоронці затримали зловмисника у Львові під час одержання ним неправомірної вигоди у сумі 73, 6 тисяч гривень. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: