Директор обласної лікарні у Соснівці подав у відставку

лікарня
Фото з фб сторінки Ірини Гримак

На Львівщині директор комунального закладу Львівської облради «Лікарня відновного лікування N3» у місті Соснівка Богдан Баранюк подав заяву на звільнення. Баранюк очолював лікарню протягом 15 років.

На Львівщині директор комунального закладу ЛОР «Лікарня відновного лікування N3» у місті Соснівка Богдан Баранюк подав заяву на звільнення. Баранюк очолював лікарню протягом 15 років.

Про це повідомила на своїй сторінці у фейсбук голова Львівської облради Ірина Гримак.

«За підсумками візиту в обласну лікарню відновлювального лікування дійшли спільної згоди з її керівником – Богдан Баранюк написав заяву на звільнення. Від імені Львівської обласної ради подякувала йому за багаторічну працю. Але потрібно рухатись далі.

Переконана, лікарня у Соснівці має всі шанси в майбутньому стати перлиною відновного лікування не лише шахтарського краю, а всієї області.

Після завершення пандемії заклад надаватиме послуги з відновного лікування пацієнтам з постковідними проблемами зі здоров’ям, а також працюватиме над реабілітацією хворих після перенесених інсультів та інфарктів.

Сподіваюсь, що вжиті заходи допоможуть зберегти фаховий медичний колектив та підвищити якість медичних послуг, які надаються медиками Соснівки», – написала Гримак.

Як пише видання ZAXID.NET, що звільнення було його особистим рішенням, заяву він написав ще місяць тому, однак назвати причини відмовився.

Нагадаємо, що лікарня від початку карантину майже не працювала, через що її працівники оголошували голодування.

Читайте також: На Львівщині медсестри оголосили голодування (фото).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: