В Україні проведуть «Найбільший урок у світі»

170561074_961643791343707_2179713209731694345_n

Всесвітня ініціатива Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) проводить «Найбільший урок у світі», до якої долучилася молодіжна організація AIESEC в Україні.

Всеукраїнська вступна конференція відбудеться 17 квітня, об 11.00 годині, за участю провідних компаній України на платформі YouTube.

AIESEC – міжнародна молодіжна організація, яка займається студентськими обмінами за кордоном, а також організовує події для розвитку лідерських якостей молоді України.

На подію запрошено спікерів: Юлію Мельник – лауреатку премії «Світло справедливості», а також представників українських компаній, зокрема Nestlé Business Services Lviv, PwC Service Delivery Center in Lviv, Icoola.ua, Henkel. Трансляція відбуватиметься на локації «ВИШКА studio».

У 2015 році світові лідери затвердили 17 глобальних цілей, метою яких є до 2030 року зупинити зміни клімату, викорінити бідність та подолати нерівність і несправедливість. Кожен з нас може стати частиною досягнення цих цілей. І щоб це сталося, усі ми повинні знати про те, як ми можемо сприяти цьому, починаючи з найменших мешканців планети – дітей.

Саме тому з'явилась всесвітня ініціатива «Найбільший урок у світі», яка має на меті провести заняття у 100 країнах та ознайомити дітей всього світу з глобальними Цілями Сталого Розвитку.

Цього року на події говоритимуть про 13-ту ціль сталого розвитку, а саме: пом'якшення наслідків змін клімату. Проєкт спрямований на привернення уваги суспільства до світових проблем. Натомість амбасадори дізнаються багато корисної інформації та підготуються до проведення уроків для школярів середньої та старшої школи ( 6-11 класи).

Подія відбудеться у два етапи:

  • Перший етап – вступна конференція для амбасадорів (17 квітня), на якій вони дізнаються все про Цілі Сталого Розвитку та підготуються до проведення уроків. Також протягом проєкту будуть проведені розіграші сертифікатів на навчання за підтримки Creative SMM – курси з Інтернет маркетингу та Лондонської школи англійської мови (Львів).
  • Другий етап – проведення найбільших у світі уроків у школах міста та області. Цей етап триватиме протягом тижня (19-23 квітня 2021 року). Амбасадори популяризуватимуть тематику Цілей Сталого Розвитку серед школярів. Усі необхідні матеріали для проведення уроку (презентація, допоміжна інформація, подарунковий пакет амбасадора) будуть надані учасникам до вступної конференції.

КОНТАКТИ:

Аліна Пелешок – віцепрезидентка зв'язків з громадськістю

Оксана Бігун – віцепрезидент з розвитку корпоративних відносин

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: