У Львівській ОДА прозвітували про фінансування військових

лода військ

В області затверджена та діє обласна цільова програма «Безпечна Львівщина». Одним з головних питань програми – сприяння матеріально-технічного забезпечення військових формувань, які дислокуються на території Львівської області.

Про це йдеться в пресслужбі ЛОДА.

За час дії Програми фінансування отримали 56 військових формувань, в тому числі підрозділи Збройних сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України та Державної спеціальної служби транспорту.

Цього року загальна сума фінансування складає 37 млн грн.

В І-му півріччі цього року планується фінансування 10 військових формувань та 5 правоохоронних структур на загальну суму 8 млн грн. Кошти обласного бюджету будуть скеровані на закупівлю автозапчастин та ремонт бойової техніки, засобів зв’язку, комп’ютерного та іншого обладнання з спеціалізованим програмним забезпеченням.

Крім цього, проводяться додаткові заходи для забезпечення належного функціонування системи територіальної оборони області, насамперед, впровадження надійного спеціалізованого зв’язку. Сума фінансового ресурсу, передбаченого на ці заходи, цього року – 1 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: