Кілометр третього відрізка львівської вулиці Шевченка ремонтуватимуть за понад 186 мільйонів

шевченка
ілюстративне фото

У межах реконструкції третьої частини вулиці Шевченка у Львові визначили переможця тендеру. Ділянку від вул. Залізничної до вул. Ярослава Мудрого ремонтуватиме ТзОВ «Онур», що вже опікується двома іншими відрізками дороги.

Як повідомили в мерії, ЛКП «Львівавтодор» вже уклало угоду з переможцем тендеру і готує пакет документів для подання в інспекцію ДАБК у Львові, для отримання дозволу на початок робіт.

Наразі ще не відомо, коли розпочнуться роботи, однак тривалість становитиме 10 місяців з моменту з дати старту. А вартість реконстркції цього відрізку становить 186, 6 млн грн.

Читайте також: Львівські вулиці майже за пів мільярда: що вже зроблено (фото)

Додамо, що відрізок від від вул. Залізничної до вул. Я. Мудрого, що належить до третього етапу реконструкції вулиці Шевченка, є найдовшим: його протяжність становить  близько 1,1 км.

Згiднo з прoєктoм, нa вyлицi бyдe пeрeвaжнo три смyги рyхy з видiлeнoю смyгoю для грoмaдськoгo трaнспoртy в нaпрямкy цeнтрy. Нa дiлянцi вiд вyл. Єрoшeнкa дo Зaлiзничнoї oблaштyють чoтири смyги з видiлeнкaми в oбoх нaпрямкaх. Уздoвж yсiєї дороги  бyдyть вeлoдoрiжки, oстрiвнi зyпинки тa мiсця для пaркyвaння. Прoїжджy чaстинy зaмoстять бруківкою, а велодоріжки і велосмуги — асфальтом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: