8 молодіжних проєктів з Львівщині отримають фінансування від Британської Ради

молодь
Фото ілюстративне

На Львівщині Британська Рада завершили обласний пітчинг проєктів соціальної дії та визначили переможців.

Про це повідомляють у пресслужбі ЛОДА.

Після громадського голосування, яке тривало 7 днів, учасники презентували 20 проєктів перед комісією, що складалася з представників Британської ради, ГО «Молодіжна платформа», Львівської ОДА та Львівського обласного молодіжного центру.  

Бали, які поставили проєкту журі, були поєднані з балами, які проєкт отримав від громадського голосування (у відношенні 70% та 30% голосів відповідно). Проєкти, що не пройшли конкурсний відбір, отримають зворотній зв’язок щодо покращення їхньої ідеї проєкту соціальної дії, що допоможе запровадити його в майбутньому.

«Мені дуже сподобалось навчання та процес підготовки проектів. Викладачі та ментори які настановлювали нас на правильний шлях це любов! Круто що можна було познайомитись з іншими громадами Львівщини і обмінятись досвідом, дізнатись з ким можна комунікувати надалі. Неймовірно вдячна за такий мій перший досвід пітчингу в програмі Активні Громади та дуже сподіваюсь на подальшу співпрацю!» - розповіла учасниця обласного підчингу з проєктом «Побут(и)тут – культурний центр в селі» Надія Матціброда.

«Ми, ініціативна група написали 5 проєктів на обласний пітчинг Львівщина, 4 проєкти наші увійшли в двадцятку кращих у Львівській області. Хочу подякувати організаторам за даний пітчинг, за навчання та допомогу під час пітчингу. Завдяки даним пітчингах ініціативні люди та громада мають змогу покращувати життя та здоров'я дітей та молоді», - наголосив учасник підчингу з проєктами  танцювальний зал «Барвінок», молодіжний простір «Фусівчанка», молодіжний простір «Варяжанка»,  зона відпочинку – дитячий майданчик у селі Ульвівок Володимир Піхоцький.

 «Надзвичайно необхідний та корисний проєкт для територіальних громад Львівщини. Адже завдяки пітчингу я мав можливість покращити свої знання щодо написання проєктних заявок та генерування ідей для його покращення. Навчання дозволило доопрацювати проєкт для подачі на громадстке голосування. Сам процес голосування дозволяє людям навчатись згуртованості та відповідальності за поданий проєкт. Отриманий досвід є надзвичайно важливим для кожної територіальної громади Львівщини не залежно від результату. Хочеться подякувати організаторам та всім партнерам за можливості, які ви створюєте для молоді Львівщини!» - сказав учасник обласного підчингу з проєктом молодіжний простір «ДоброСин» Орест Борис.

Переможцями стали 8 проєктів на Львівщині, які отримають співфінансування від Британської Ради у розмірі до 35 тис. грн, серед яких:

  • 1. Проєкт підтримки для малозабезпечених «Helpbox»
  • 2. БібліоРозділля
  • 3. Сокальський велопаркінг
  • 4. Швидше, вище, сильніше!
  • 5. Соціальна крамниця-майстерня «Надія»
  • 6. Танцювальний зал «Барвінок»
  • 7. Молодіжний простір «ДоброСин»
  • 8. Побут(и)тут – культурний центр в селі

«Надзвичайно приємно здивована різноманітністю тематик проєктів, що були представлені нам на захисті. Проєкти вражають своєю підготовкою, ментори та викладачі добряче попрацювали з учасниками для таких високих результатів. Кожен учасник заслуговує на перемогу, адже вони прагнуть робити все для розвитку своєї громади. А ми у свою чергу завжди готові до плідної співпраці з кожним», - розповіла координатор програми «Активні громадяни» на Львівщині Христина Мокрій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: