Львівський бронетанковий завод першим серед підприємств Укроборонпрому розпочав вакцинацію 

завод 1

Сьогодні, 16 квітня, мобільна медична бригада з імунізації зробила щеплення від Covid-19 першим 100 працівникам підприємства препаратом CoviShield/AstraZeneca, решту охочих вакцинуватимуть наступного тижня.

Про це повідомляють у пресслужбі ЛМР.

«Ми вдячні міському штабу протидії коронавірусу за рішення додати наше підприємство до переліку першочергових для щеплення від Covid-19, – наголосив директор заводу Віктор Андрощук, який подав приклад колективу і щепився першим. – Понад рік нам довелось відновлювати бронетехніку в умовах карантинних обмежень.

Ми в стислі терміни реалізували всі необхідні заходи, тому вдалося якісно організувати роботу та вчасно передавати військовим бронетехніку. Зазначу, що за час пандемії 77 наших працівників захворіли, один, на жаль, помер, 63 – одужали, 13 осіб досі хворіють. Тривалий час ми протистоїмо двом загрозам: перша – Covid-19, друга – зовнішній агресор, Росія. І якщо для перемоги над першою науковці, дякувати Богу, винайшли вакцину, то другу переможуть наша сила та єдність. Тому бажаю всім доброго імунітету і переможного миру», - йдетьсяу повідомленні.

Довідка

Державне підприємство «Львівський бронетанковий завод» входить до складу ДК «Укроборонпром», є об'єктом державної власності, що має стратегічне значення для економіки і безпеки держави, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 4 березня 2015 р. № 83. Підприємство входить у п’ятірку найбільших платників податків області та забезпечує роботою близько 700 працівників. Основні сфери діяльності: виготовлення, модернізація, ремонт бронетанкової техніки та запасних частин до неї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: