У Центрі Довженка облаштували нові гримерки

dovzh 1
Фото: ЛМР

У Центрі Довженка (пр. Червоної Калини, 81) тривають завершальні роботи щодо облаштування гримерок. 

Це близько 100 м² комфортних умов для артистів та виконавців: просторі кімнати, санвузли та душові для максимальної зручності під час підготовки до виступів, - повідомляють у пресслужбі мерії.

«Сучасний дизайн, відповідні умови та проектування з врахуванням усіх побажань артистів – власне такими і є гримерки у Центрі Довженка. Загальна вартість капітального ремонту складає близько 2 млн грн. Загалом, впродовж останніх років, тут повністю оновлено 2-й поверх приміщення. У концертному залі поставили сучасне освітлення, замінено всі двері та стільці», – прокоментувала директорка Центру Довженка Марта Іванишин.

Довідка

У 2017 році в Центрі Довженка зробили капітальний ремонт туалетів та офісних приміщень, замінили ливневі труби. У 2018 році у ЛКП «Культурно-освітній центр ім. Довженка» встановили пожежну сигналізацію, замінили ковролін в залі та відремонтували електропостачання вартістю. Капітальний ремонт фойє другого поверху, заміну дверей концертного залу та ремонт господарських приміщень провели у 2019 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: