Подолали позначку у 10 тисяч: у Львові пройшов благодійний концерт на підтримку галереї «ХотАртХол»

хоткевича
Фото: Твоє Місто

Вчора, 22 квітня, відбувся благодійний live-концерт «Зроби сОver Хоткевича!» у підтримку збору коштів на нижній поверх галереї «ХотАртХол» у Палаці Хоткевича для реалізації мультимедійних ідей митців. 

Про це повідомляють у пресслужбі мерії.

Щоб цей проєкт відбувся, команді Палацу Хоткевича потрібно зібрати на Спільнокошті суму у 85 тисяч гривень, яка буде подвоєна Міжнародним фондом «Відродження»

У межах живого онлайн-концерту в підтримку культурного проєкту пісні виконувала Соломія Чубай, а інструментальний супровід забезпечували учасники гурту Shokolad у складі Ігоря Гнидина, Анастасії Літвінюк, Андрія Кохана та Олександра Главацького, гітариста гурту «Джалапіта». Модерував захід Володимир Бєглов.

Ціллю концерту було закумулювати ⅛ частину від необхідної суми на Спільнокошті, тобто 10 000 тис. грн. За результатами благочинного заходу на рахунку проєкту галереї було зібрано суму в понад 10 тисяч гривень, що є безумовно успішним результатом.

Збір коштів на галерею триватиме, тож Палац Хоткевича обіцяє анонсувати нові ініціативи у підтримку спільнокошту.

Нагадаємо, що завдяки реалізації проєкту буде відремонтовано приміщення та закуплене звукове та відеообладнання. Відтак, у цьому просторі митці матимуть можливість робити візуальні, звукові та відеоінсталяції та інсталяції об’ємного мистецтва.

Долучитись до збору коштів для створення галереї можна за покликанням: https://cutt.ly/XviGIIy

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: