На Дивись.info стартує новий проєкт «Історії від Вусатого Пана»

182787728_215863596712687_27351256955111916_n

Вже найближчим часом інформаційна агенція Дивись.info запускає абсолютно новий проєкт під назвою – «Історії від Вусатого Пана».

Усі зі школи чи університету пам’ятають уроки історії – часом вони були цікаві, а часом – не дуже. Сотні дат і прізвищ, причини тих чи інших історичних процесів і їхні наслідки. Ми ж пропонуємо подивитися на історію під іншим кутом, адже навіть найвидатніші постаті були просто людьми – кожен зі своїм характером, позитивними і негативним рисами, з почуттям гумору чи його відсутністю. А розповідатиме захопливі, інтригуючі, цікаві, а часом кумедні історії Вусатий Пан, в роль якого вжився історик, науковий співробітник Жовківського туристично-іформаційного центру, хранитель музею «Жовківська вежа» і неперевершений гід – Віктор Заславський. До речі, про нього ви зможете дізнатися більше тут.

Кожна історія складатиметься з двох частин – коротенького відео, у якому Вусатий Пан розкаже і покаже ту чи іншу місцевість, оповість про якогось історичного персонажа чи важливий процес, який вплинув на хід історії. А потім ви ще й зможете прочитати більш детально про видатну битву, будівництво замку чи княжі міжусобиці. І так ми мандруватимемо країною та епохами, будемо знайомитися зі звичаями тих часів.

А вже найближчим часом запрошуємо дивитися разом першу історію «Держава митників і контрабандистів».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: